Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Τον τσάκωσαν για ναρκωτικά


Μικρή ποσότητα χασίς αλλά πολύ πιο μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων  τσιγάρων  εντόπισαν χτες το απόγευμα οι αστυνομικοί στην κατοχή 46χρονου Βούλγαρου, μόνιμου κάτοικου Κύπρου.
 
Σύμφωνα  με την Αστυνομία ύστερα από πληροφορίες  άνδρες της ΥΚΑΝ  ανέκοψαν και ερεύνησαν στην Αγία Νάπα μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 46χρονος. Στο πακέτο τσιγάρων που είχε στην τσέπη του βρέθηκε ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε φυτική ύλη κάνναβης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Στην έρευνα που ακολούθησε στην Αγία Νάπα ,στο σπίτι όπου διαμένει ο 46χρονος, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ντουλάπι ένα σακουλάκι που περιείχε  ξηρή φυτική ύλη κάνναβης  βάρους 0.2 γραμμαρίων ενώ στο υπνοδωμάτιο βρέθηκαν μέσα σε  χάρτινα κουτιά 455 πακέτα τσιγάρα και 10 πακέτα καπνός όλα  αδασμολόγητα.
 
Ειδοποιήθηκε το Τμήμα Τελωνείων  το οποίο αφού προχώρησε στην κατάσχεση των ανευρεθέντων αδασμολόγητων τσιγάρων άρχισε  έρευνες για τον εντοπισμό της χώρας προέλευσης αλλά και του τρόπου διακίνησής τους.
 
Έρευνες  για την προέλευση των ναρκωτικών  άρχισε και η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών.
 
Αργότερα σήμερα αναμένεται ο 46χρονος Βούλγαρος να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου από το οποίο θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.
 
Πηγή ΚΥΠΕ