Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο


Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά, νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα τοπικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ. 
 
Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια και
γύρω στους 30 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανόν να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν, αρχικά, δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σύντοµα, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ.
 
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη για να καταστεί σύντοµα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.
 
Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.