Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε ποιος, γιατί και ποιον γρονθοκόπησε στην Πάφο


Υπόθεση απόπειρας κλοπής από αυτοκίνητο και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 59χρονου από την Πάφο διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 19:50 , 59χρονος κάτοικος Πάφου στάθμευσε το αυτοκίνητο του σε σημείο της πόλης και αφού το κλείδωσε μετέβη σε παρακείμενο κατάστημα.
Μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε στο αυτοκίνητο του και είδε, άγνωστο του άνδρα να κάθεται εντός του οχήματος του στην θέση του οδηγού και να ψάχνει τα συρτάρια και τους αποθηκευτικούς χώρους του αυτοκινήτου.
Όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος ζήτησε εξηγήσεις από το άγνωστο άτομο , τότε αυτό εξήλθε του οχήματος χωρίς να αναφέρει οτιδήποτε και γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 59χρονο , τον έσπρωξε με τα χέρια του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.
Ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος τον ακολούθησε και τον είδε να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο και να απομακρύνεται.
Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απελύθη.
Ακολούθως κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία στις 20:50 το βράδυ .
Μετά από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον 24χρονου κατοίκου Πάφου ο οποίος συνελήφθη στις 02:55 τα ξημερώματα στην Πάφο και τέθηκε υπό κράτηση.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.


κυπε