Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 50χρονος που έπεσε από δέντρο στην Πάφο


Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται 50χρονος Ελληνοκύπριος από χωριό της Επαρχίας Πάφου ο οποίος τραυματίστηκε προχθές όταν έπεσε από δέντρο.

Ο 50χρονος φέρει κάταγμα κρανίου, κατάγματα πλευρών και διάτρηση πνεύμονα, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την σταθεροποίηση της κατάστασης του, ωστόσο στην συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΓΝ Λευκωσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος είχε εντοπιστεί τραυματισμένος σε χώρο στάθμευσης διαμερισμάτων στην Κάτω Πάφο.
Ο 50χρονος που μετέβαινε τακτικά στο συγκεκριμένο μπλοκ διαμερισμάτων για σκοπούς συντήρησης το Σάββατο το απόγευμα καθυστέρησε να επιστρέψει με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ανησυχήσουν.
Μετά από αναζήτηση ο 50χρονος εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία για την διαλεύκανση των αιτιών του τραυματισμού του διαφάνηκε ότι αυτός είχε πέσει από δέντρο στο οποίο ανέβηκε για να κόψει αβοκάντο.


κυπε