Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Έπεσαν πυροβολισμοί κατά την απόπειρα ληστείας σε πολυκατάστημα στη Λεμεσό

Δύο πυροβολισμοί εκ μέρους των δραστών ρίφθηκαν για εκφοβισμό, κατά την διάρκεια της απόπειρας ληστείας σε πολυκατάστημα στην περιοχή της Μέσας Γειτονιάς στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την Αστυνομία, γύρω στις 11:45 δύο κουκουλοφόροι, υπό την απειλή όπλου έστησαν καρτέρι σε χρηματαποστολή που βρισκόταν έξω από το κατάστημα τραυματίζοντας έναν άντρα από το προσωπικό ασφάλειας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με ρόπαλο από τους δράστες.
Στη συνέχεια, ενώ δεν κατάφεραν να αρπάξουν οτιδήποτε, διέφυγαν με όχημα το οποίο εντοπίστηκε να καίγεται βόρεια της σκηνή. Η Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί και διεξάγει έρευνες.
Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν μέσα στο πολυκατάστημα κατά τη διάρκεια της απόπειρας ληστείας μίλησε στα μέσα μαζική ενημέρωσης στα όσα είδε. Όπως είπε άκουσε πυροβολισμούς και οι παρευρισκόμενοι που ήταν μέσα τρομοκρατήθηκαν.
«Κοίταξα από το ταμείο ένα Pajero να κινείται προς την χρηματαποστολή και ο συνοδηγός βγήκε έξω και έβγαλε πιστόλι και έπαιξε δυο φορές στον αέρα προς το μέρος των σεκιουριτάδων» προσθέτοντας «Εγώ ήμουν έτοιμος να τρέξω να βοηθήσω, αγόρασα και ένα τσεκούρι αλλά όταν είδα το όπλο έκανα πίσω. Την ώρα των πυροβολισμών ήταν όλοι τρομοκρατημένοι».