Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Λιοντάρι πήγε να καταβροχθίσει νεαρό κορίτσι. ΒΙΝΤΕΟ

Υπάλληλοι ενός ζωολογικού πάρκου βρέθηκαν καλεσμένοι σε μία παλιά μεξικανική τηλεοπτική εκπομπή με το όνομα “Con Sello de Mujer in 2007”, μαζί με ένα μικρό σε ηλικία λιοντάρι. Νόμιζαν ότι επειδή είναι κουτάβι θα ήταν ήρεμο, όμως η αλήθεια ήταν άλλη…
Το λιοντάρι αρχικά καθόταν κάτω στο πλατό ήσυχο, ενώ οι υπάλληλοι του ζωολογικού μιλούσαν για τη φύση των άγριων ζώων και πώς μπορεί να εξημερωθεί. Φαίνεται όμως ότι το νεαρό λιοντάρι δεν ήταν εξημερωμένο…
Στο πλατό βρισκόταν και ένα μικρό κορίτσι με τη μητέρα του. Μετά από μερικά λεπτά λοιπόν, το λιοντάρι σηκώθηκε ξαφνικά και επιτέθηκε με ορμή στο μικρό κορίτσι. Με τα αιχμηρά του δόντια δάγκωσε το τζιν του κοριτσιού, ενώ με τα νύχια του πιάστηκε από τη μέση του μικρού τρομοκρατημένου παιδιού.
Η πιτσιρίκα άρχισε να ουρλιάζει, ενώ η μητέρα της που βρισκόταν εκεί βρισκόταν σε πανικό και δεν ήξερε τι να κάνει για να προστατεύσει τη μικρή της. Τελικά, οι υπάλληλοι του ζωολογικού βοήθησαν να πάρουν το μικρό κορίτσι από το στόμα του λιονταριού και έκαναν τα πάντα για να καθησυχάσουν τη μητέρα και το ίδιο το παιδί.
Μήπως όμως δεν ήταν μια έξυπνη κίνηση να φέρουν ένα μη εξημερωμένο άγριο ζώο σε επαφή με ένα μικρό παιδί…
“Είναι απίστευτο που η μητέρα του μικρού παιδιού δέχτηκε να βγει σε μία live εκπομπή και να φέρει σε επαφή το παιδί της με ένα λιοντάρι. Απαράδεκτο και θα έπρεπε να απαγορευόταν!”, δηλώνει χρήστης του διαδικτύου.