Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε ποιους τσάκωσαν στην Πάφο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών


Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων στην Πάφο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών προχώρησε η Αστυνομία.
Πρόσωπο ηλικίας 22 ετών, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.
Ο 22χρονος εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε με τη βοήθεια των πολιτών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.40π.μ. χθες, ο 22χρονος εισήλθε μαζί με δεύτερο πρόσωπο σε κατάστημα στην Πάφο και αφού απασχόλησαν την υπάλληλο, κατάφεραν να κλέψουν από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Οι δύο άντρες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος με τη βοήθεια και άλλων πολιτών κατάφερε να ανακόψει τον έναν εκ των δύο, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε το ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και ενώ ο ύποπτος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό όπου συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.
Το δεύτερο πρόσωπο, το οποίο κατάφερε να διαφύγει, περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, ηλικίας 25 ετών και φορούσε μαύρο φούτερ, σκούρο μπλε τζιν και μαύρα παπούτσια.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.
Επίσης, πρόσωπο ηλικίας 23 ετών, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τρεις διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων καταστημάτων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6-7 Δεκεμβρίου, 2018 στην Πάφο, όπου κλάπηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.133 ευρώ.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Σε μια άλλη περίπτωση χθες το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για δύο πρόσωπα, τα οποία κινούνταν ύποπτα έξω από κατάστημα στην Πάφο.
Με την άφιξη των αστυνομικών στην περιοχή, εντοπίστηκαν τα δύο πρόσωπα, τα οποία οδηγήθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό για εξακρίβωση στοιχείων.
Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ενός, ένα ζεύγος γάντια και μία τσάντα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. 
Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 40χρονους, οι οποίοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης κτιρίου με σκοπό την κλοπή, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση


κυπε