Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε ποιον, ποιοι και που έσπασαν στο ξύλο


Στη σύλληψη τριών προσώπων, μίας γυναίκας ηλικίας 26 χρόνων και δύο αντρών, 39 και 31 χρόνων, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.


Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τα ξημερώματα στις 24 του περασμένου Νοεμβρίου, όταν σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ 37χρονος βρισκόταν σε δρόμο στην πόλη Λεμεσού, δέχτηκε επίθεση από άλλα πρόσωπα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο στόμα και στη μέση του και αφού έτυχε νοσηλείας, έλαβε εξιτήριο την επόμενη μέρα 25 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον των τριών υπόπτων, οι οποίοι συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας χθες το μεσημέρι, στην Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Αφού χθες ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις σε σχέση με τους τρεις υπόπτους, αυτοί κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.