Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Δολοφόνησαν τον Αλέξη Μαυρομιχάλη

Φόνος εκ προμελέτης διαπράχθηκε γύρω στις 9 χθες βράδυ, στη Λευκωσία, με θύμα τον Αλέξη Μαυρομιχάλη, 45 ετών από τη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών σε περιοχή της Λευκωσίας, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ ο 45χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του, γύρω στις 00.20 σήμερα το πρωί.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.


Στη σκηνή του φόνου που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης με θύμα τον Αλέξη Μαυρομιχάλη, βρέθηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα ακολουθήσει σύσκεψη στο ΤΑΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού για να εξεταστεί κατά πόσον υπάρχει διασύνδεση μεταξύ των δύο δολοφονιών.

Όσον αφορά τα οχήματα ανέφερε ότι είναι γεγονός ότι στη Λεμεσό το όχημα χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες και το δεύτερο στη Λευκωσία ακόμη δεν έχει μεταβεί η υπηρεσία στη σκήνη για να διαφανεί αν υπάρχει σχετικότητα.

Κληθείς να απαντήσει αν θα παρθούν επιπρόσθετα μέτρα, απάντησε ότι δεν υπάρχει πληροφορία για νέο αιματοκύλισμα, τα περίπολα είναι συνεχώς έξω και για άλλους σκοπούς αλλά και για σκοπούς εγκλήματος.


«Η προσπάθεια τώρα θα επικεντρωθεί στην εξιχνίαση των δύο αυτών εγκλημάτων, ήδη εντοπίστηκε ένας κάλυκας.

Πρόσθεσε ότι, το εν λόγω πρόσωπο ήταν γνωστό στην Αστυνομία και στο παρελθόν υπήρξαν πληροφορίες και λαμβάνονταν προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια του.


https://www.sigmalive.com/news/local/1158869/arxigos-den-exoume-plirofories-gia-neo-aimatokylisma-entopistike-kalykas


Βράδυ Τρίτης και ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, γνωστός ως Αλεξούι, πέφτει νεκρός μετά από πυροβολισμό που δέχεται ενώ βρίσκεται εντός του διαμερίσματός του στην Ακρόπολη.

Ο πυροβολισμός φέρεται να προήλθε από ακροβολιστή, sniper, καθώς το διαμέρισμά του βρίσκεται στον δεύτερο όροφο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την σκηνή περιμετρικά της πολυκατοικίας, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου τελικά κατέληξε.

Η αστυνομία εντόπισε όχημα να καίγεται έξω από τη Λευκωσία και πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε στον φόνο του Αλέξη Μαυρομιχάλη. 

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (30/10) θύμα δολοφονικής ενέδρας έπεσε ο Θανάσης Καλογερόπουλος, με τις Αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό καθώς ένας νέος κύκλος αίματος άνοιξε στον υπόκοσμο. 


https://www.sigmalive.com/news/local/1158831/nekros-o-aleksis-mavromixalis-ypekypse-sta-travmata-tou

Δεν υπάρχουν σχόλια: