Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Επισκέψεις του ιδρύματος ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ σε οίκους ευγηρίας. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Μέσα στο πνεύμα του αλτρουισμού, της χαράς, της προσφοράς και της αγάπης προς τους συνανθρώπους μας 3ης ηλικίας, το ΙΔΡΥΜΑ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ συνεχίζει ακάθεκτα το σκοπό του, προσφέροντας στιγμές χαράς, ανάπαυλας και ευφροσύνης σ’ αυτούς τους ανθρώπους, γιατί η υγεία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα.

Στις 26/11/23 με rapid test το οποίο πρόσφερε δωρεάν ο οίκος ευγηρίας  ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΦΙΟΣ, τα μέλη του ιδρύματος ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ πραγματοποίησαν  επισκέψεις στους οίκους  ευγηρίας Μάριος ΠΑΦΙΟΣ και Άγιος Νεκτάριος. Τα μέλη του Ιδρύματος ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ συζήτησαν με τους ηλικιωμένους, τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί τους.

Οι ηλικιωμένοι αφηγήθηκαν συγκινημένοι ιστορίες του παλιού καλού καιρού αναπολώντας τα παλιά. Έπαιξαν παιχνίδια όπως διαγωνισμό λέξεων κυπριακής ντοπιολαλιάς. Τα μέλη του Ιδρύματος ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ πρόσφεραν επίσης δώρα και κεραστικά .




 Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Μαρία Κορυτσά ευχαριστεί θερμά τον οίκο ευγηρίας ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΦΙΟΣ για την φιλοξενία του, τα δωρεάν rapid test προς τα παρευρισκόμενα μέλη του ιδρύματος ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ καθώς και για την ευγενή του πράξη να προσφέρει το χρηματικό ποσό των €100 στο ΙΔΡΥΜΑ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ.




































Δεν υπάρχουν σχόλια: