Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Στην Πάφο οι Γαμπροί για πούλημα, για τον Πασυκαφ

Η σατιρική κωμωδία «Γαμπροί για Πούλημα» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα παρουσιάζεται στην Πάφο από την Purple Sparrow Productions τις 8 & 9 Νοεμβρίου και ώρα 20:30 στο Μαρκίδειο Θέατρο, για ενίσχυση των Υπηρεσιών του ΠΑΣΥΚΑΦ. Ένα έργο που επιδιώκει να καυτηριάσει την κοινωνικο-πολιτική κατάσταση, τη στιγμή ακριβώς που όλα φαίνονται να κυλούν στην πραγματικότητα σαν μια τεράστια φάρσα.
Οι ήρωες του έργου έχουν ελαττώματα και προτερήματα, και παρουσιάζουν συμπεριφορές που αντανακλούν την πολιτική τους ηγεσία. Σκοπός του έργου είναι όχι μόνο να σχολιάσει τις συμπεριφορές αυτές, αλλά να μας κάνει να τις καταλάβουμε, να τις δούμε με συμπάθεια, και να τις βελτιώσουμε.  Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, ούτε πάνω, ούτε κάτω λοιπόν, «ο εχθρός είναι μέσα μας και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο και η λύση είναι μέσα μας»!

 Εισιτήρια στο Soldout Tickets Cyprus. Πληροφορίες: τηλ. 70001055 Είσοδος: άνω των 16 ετών. Ηθοποιοί: Έλενα Ευσταθίου, Ζωή Κυπριανού, Δένα Ιωάννου, Θανάσης Δρακόπουλος, Χρήστος Γρηγοριάδης, Μάριος Στυλιανού, Δημήτρης Γιωρκάτζης, Έλενα Ολυμπίου, Ηλίας Αντρέου, Χαριτίνη Ηλιάδου.  Σκηνοθεσία: Πέτρος Χαραλάμπους, διασκευή στα κυπριακά: Χρήστος Γρηγοριάδης, οργάνωση παραγωγής: Πάνος Στρούθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: