Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Έκανε δώρο στην 9χρονη κόρη της πλαστική στήθους

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία με μία μητέρα η οποία έκανε στην 9χρονη κόρη της για τα γενέθλιά της ένα εξωπραγματικό δώρο!
Τι είναι αυτό; Μια πλαστική επέμβαση για αυξητική στήθους! 

Η Sarah Burge η οποία είναι γνωστή και ως… ζωντανή Barbie, μιας και είναι εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις, πίστευε ότι με αυτό το δώρο θα έκανε χαρούμενη την κόρη της Poppy. Φυσικά, ο περίγυρός της και οι ειδικοί είχαν διαφορετική άποψη.

Τι και αν μέχρι τώρα έχει δεχθεί πολλές αρνητικές κριτικές; Η Sarah Burge δεν το βάζει κάτω! Θέλει να βάλει την μικρή της Poppy στο δρόμο των πλαστικών έτσι ώστε να μην νιώσει ποτέ ανασφάλεια.

Η δωροεπιταγή πλαστικής στήθους άγγιξε τα 9.000 δολάρια και η 9χρονη ξέρει ότι μπορεί να την εξαργυρώσει μόνο όταν κλείσει το 16ο έτος της ηλικίας της.

Η Sarah Burge μέχρι στιγμής έχει κάνει 150 πλαστικές επεμβάσεις αφού εξαιτίας ενός καβγά με το σύντροφό της εκείνος την χτύπησε τόσο όσο για να παραμορφωθεί το πρόσωπό της.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η ζωντανή Barbie προκαλεί με τη συμπεριφορά της. Στο παρελθόν είχε προκαλέσει ξανά θύελλα αντιδράσεων αφού μάθαινε Pole dancing στην κόρη της, ενώ της έκανε και… botox!


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: