Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Το "Τατουάζ" μεταφέρεται στη Σκόπελο



"Το Τατουάζ" είναι ελληνική δραματική-αστυνομική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2017-2018, η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Δημιουργοί του προγράμματος οι Ανδρέας ΓεωργίουΒάνα Δημητρίου.



Το "Τατουάζ" μετά τη Αίγινα, τα Μετέωρα,  το Λονδίνο και την Αργεντική, μεταφέρεται στη Σκόπελο. Με αφορμή το mamamia, που γυρίστηκε στη Σκόπελο, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα πλαίσια των γυρισμάτων του "Τατουάζ" θα γίνει γάμος στον Αη Γιάννη το Καστρί. Όπως πληροφορούμαστε, ήδη βρίσκονται στη Σκόπελο ηθοποιοί και τεχνικοί για τα γυρίσματα. Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ θα σας ενημερώσει και θα σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό.

 Στην σειρά, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε Κύπρο και Ελλάδα,  λαμβάνουν μέρος Ελλαδίτες και Κύπριοι ηθοποιοί. Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη. Στον ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργκός Νίβεν, η Κοραλία Καράντη, στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος. Στο σήριαλ παίζει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, άλλως Ντάνος από τη Σκιάθο. Μια επιλογή που σχολιάστηκε σε διάφορα επίπεδα αλλά ο Αντρέας Γεωργίου, δικαιώθηκε. 

Πάντως, η Σκόπελος αναμένεται να τύχει μεγάλης διαφήμισης και προβολής από τα γυρίσματα του Τατουάζ που θα γίνουν στο νησί.