Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Δείτε γιατί μάνα και κόρες δολοφόνησαν τον πατέρα τους

φώτο αρχείο 


Φρίκη προκαλεί η είδηση από την Ινδία για τη δολοφονία του αστυνομικού Μεραμπάν Αλί που διέταξαν οι τέσσερις κόρες του μαζί με τη μητέρα τους επειδή εκείνος δεν τις άφηνε να φοράνε τζιν παντελόνια.


Μαζί με την εκδίκηση, κίνητρό τους σύμφωνα με την τοπική αστυνομία ήταν και τα 100.000 ευρώ που θα έπαιρναν ως αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου του αστυνομικού.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το πτώμα του Αλί βρέθηκε πεταμένο σε έναν βόθρο σε απόσταση περίπου 250 μέτρων από το σπίτι του στο Ουτάρ Πραντές, στη βόρεια Ινδία.

Η αστυνομία συνέλαβε για τη φρικτή δολοφονία την 52χρονη μητέρα και τις τέσσερις κόρες ηλικίας 26, 22, 19 και 18 ετών οι οποίες ομολόγησαν ότι προσέλαβαν δύο πληρωμένους δολοφόνους για να βγάλουν από τη μέση τον αστυνομικό σύζυγο και πατέρα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση αφού μελέτησαν τις τηλεφωνικές κλήσεις των πέντε γυναικών οι οποίες εντοπίστηκαν να καλούν επίμονα έναν συγκεκριμένο αριθμό.

Το καθοριστικό στοιχείο ήταν οι κάμερες που κατέγραψαν τους δύο δολοφόνους να μπαίνουν στο σπίτι του αστυνομικού περίπου την ώρα της δολοφονίας.

Οι πέντε γυναίκες φέρονται να έδωσαν στον κάθε ένα από τους δύο δολοφόνους από 1.200 ευρώ με τα μισά λεφτά να έχουν δοθεί ως προκαταβολή. 

Πηγή: http://politis.com.cy/article/india-mitera-ke-kores-dolofonisan-ton-patera-gia-ta-tzin