Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Τον τσάκωσαν για διαρρήξεις και εμπρησμούς


Κοντά στην εξιχνίαση 12 υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών και δύο υποθέσεων εμπρησμού αυτοκινήτων, βρίσκεται η Αστυνομία, μετά τη χθεσινή σύλληψη 19χρονου στην επαρχία Λεμεσού.


Ο 19χρονος, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, γύρω στις 9.00 το πρωί χθες στην Λεμεσό, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε γύρω στις 9.10 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 20 Ιουνίου, στην επαρχία Λεμεσού. Κατά τη διάρρηξη είχε κλαπεί από την κατοικία ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 100 ευρώ.

Ακολούθως της σύλληψης του, χθες το πρωί, ο 19χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, ο 19χρονος ομολόγησε στους ανακριτές της Αστυνομίας την εμπλοκή του σε ακόμη εννέα διαρρήξεις κατοικιών από τις οποίες κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 3272 ευρώ, καθώς και την εμπλοκή του σε άλλες δύο διαρρήξεις κατοικιών από τις οποίες δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία. Οι συνολικά 11 διαρρήξεις διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6 Ιανουαρίου και 19 Ιουνίου, 2018, στην επαρχία Λεμεσού.

Ο 19χρονος ομολόγησε επίσης την εμπλοκή του σε δύο εμπρησμούς αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν στις 26 του περασμένου Απριλίου και στις 10 του περασμένου Μαΐου, στην Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.