Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Στη νέα εποχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών εισέρχεται ο Δήμος Λεμεσού και ενώνει δυνάμεις με τους πολίτες για μια Λεμεσό καλύτερη για όλους



Εκσυγχρονίζεται ο Δήμος Λεμεσού και προσκαλεί τους πολίτες να αγκαλιάσουν, τη νέα έξυπνη εποχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου: Η Λεμεσός μου! #mylimassol.

Έχοντας στο επίκεντρο τον δημότη και την ποιότητα ζωής του, θέτει την τεχνολογία στη διάθεση του και εγκαινιάζει τη νέα 24ωρη υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης -Call Limassol- μέσω του αριθμού 77777788, καθώς και τη νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα, που αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο πληροφοριών και ξενάγησης στην πόλη.
Το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό και εξυπηρετεί τους δημότες 24ώρες το 24ωρο. Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο -Call Limassol- καλώντας τον οκταψήφιο αριθμό: 77777788, για πληροφορίες ή θέματα που τους αφορούν και άπτονται των υπηρεσιών του Δήμου όπως:
·        Πληρωμές Λογαριασμών, Φορολογιών και Εξωδίκων
·        Καθαριότητα, Περιβάλλον και Χώροι Πρασίνου
·        Πολεοδομικές Άδειες και Άδειες Οικοδομής
·        Αναπτυξιακά Έργα
·        Οχληρίες
·        Αιτήσεις και Δικαιολογητικά
·        Συμβαίνουν στην Πόλη: Τέχνες, Πολιτισμός και Αθλητισμός

Η ανανέωση της ιστοσελίδας του Δήμου Λεμεσού, δημιουργεί ένα σύγχρονο δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες και ένα ασφαλές διαδικτυακό παράθυρο συνεχούς ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης.

Στην αναβαθμισμένη και εμπλουτισμένη ιστοσελίδα www.limassolmunicipal.com.cy, ο επισκέπτης ανακαλύπτει ένα εύχρηστο ψηφιακό εργαλείο πληροφοριών για τη λειτουργία, τις δράσεις και το έργο του Δήμου.

Επιδίωξη και στόχος του Δήμου Λεμεσού, είναι να εξασφαλίσει την προσβασιμότητα και την άμεση εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, τονίζει ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης. Η συνεχής αναβάθμιση των μηχανισμών ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του πολίτη, πέραν από μια πολύ σημαντική καινοτομία, συνιστά και ένα χρήσιμο εργαλείο για να αξιολογήσουμε τις υπηρεσίες αλλά και τη λειτουργία του Δήμου, προσθέτει ο Νίκος Νικολαΐδης. Αντιλαμβανόμαστε το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζουμε τις αγωνίες των δημοτών μας και βλέπουμε το ενδιαφέρον τους για την πόλη μας, γι’ αυτό και οφείλουμε υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Λεμεσού, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα τους. Κοιτάζουμε λοιπόν το μέλλον με αισιοδοξία επισημαίνει και όλοι μαζί ενώνουμε δυνάμεις για τη δική μας πόλη, γιατί η Λεμεσός ανήκει σε όλους.