Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Στο κελί για απόπειρα ληστείας στην Πάφο


Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση απόπειρας ληστείας στην περιοχή Διπλαρκάκια της Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα κουκουλοφόρος εισήλθε σε περίπτερο και με την απειλή μαχαιριού ζήτησε χρήματα από την 56χρονη ιδιοκτήτρια.

Η 56χρονη, η οποία εκείνη την ώρα σφουγγάριζε, δέχτηκε απειλές από τον κουκουλοφόρο ότι αν δεν του έδινε τα χρήματα θα την σκότωνε. Ακολούθως ο δράστης επιτέθηκε στην υπάλληλο του περιπτέρου με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στα δάχτυλά της στην προσπάθεια να της αποσπάσει την σφουγγαρίστρα.
Ο δράστης όταν αντιλήφθηκε κάποιον περαστικό τράπηκε σε φυγή. Η ιδιοκτήτρια κατήγγειλε το συμβάν σε μέλη ομάδας “ Z” που έκαναν περιπολία και περνούσαν από το περίπτερο.
Ακολούθως τα μέλη της ομάδας “ Z” εντόπισαν σε παρακείμενο χωράφι 26χρονο από την Πάφο. Αυτός ανακρινόμενος αρνήθηκε αρχικά οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος.
Επίσης οδήγησε τους Αστυνομικούς στο χωράφι όπου τους έδειξε ρούχα που φορούσε, την κουκούλα, τα γάντια και το μαχαίρι τα οποία παραλήφθηκαν .
Ο 26χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς είναι εθισμένος στον τζόγο.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.


κυπε