Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Τον απέλασαν για υπόθεση διάρρηξης κοσμηματοπωλείου στην Κάτω Πάφο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα εκ νέου 31χρονος αλλοδαπός για υπόθεση διάρρηξης κοσμηματοπωλείου στην Κάτω Πάφο το 2013. 
Ο 31χρονος τελούσε υπό τριήμερη κράτηση.

Στην σημερινή δικάσιμο όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο ο Γενικός Εισαγγελέας αποφάσισε την απέλαση του 31χρονου στην χώρα του την Ιορδανία.
Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 31χρονου στις 25.6.2018  στον αερολιμένα Πάφου όταν αυτός παρουσίασε πλαστή Ιορδανική ταυτότητα.
Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε πως αυτός καταζητείτο για υπόθεση διάρρηξης κοσμηματοπωλείου και κλοπής χρυσαφικών αξίας 43.000 ευρώ που διαπράχθηκε το 2013 στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο.
Για την ίδια υπόθεση της διάρρηξης του κοσμηματοπωλείου είχαν συλληφθεί τέσσερα άλλα πρόσωπα Ρουμανικής καταγωγής τα οποία καταδικάστηκαν ο καθένας σε τρεισήμισι χρόνια φυλάκισης.
   
Σύμφωνα με την Αστυνομία επειδή η μαρτυρία που κατέχουν οι ανακριτικές αρχές εναντίον του 31χρονου είναι από τους συγκατηγορούμενους του οι οποίοι καταδικάστηκαν και απελάθησαν , σήμερα δεν υπάρχει μαρτυρία εναντίον του για αυτό αποφασίσθηκε η απέλαση του

Το ένταλμα σύλληψης εναντίον του 31χρονου είχε εκδοθεί στις 29.7.2013.
Πηγή: ΚΥΠΕ