Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Του φόρεσαν χειροπέδες για ναρκωτικά


Στην Αγία Νάπα συνελήφθη 23χρονος από τη Βουλγαρία, κάτοικος Ορμήδειας, ως ύποπτος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 3.30 χθες το μεσημέρι μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν και ερεύνησαν στην Αγία Νάπα αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος από τη Ρουμανία, κάτοικος Αγίας Νάπας, με συνοδηγό 23χρονο από τη Βουλγαρία, κάτοικο Ορμήδειας.
 
Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν στο χαλάκι του συνοδηγού πέντε συσκευασίες που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη βάρους ενός γραμμαρίου η κάθε μια και ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη, αναμεμιγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό.
 
Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και οι δύο ύποπτοι συνελήφθηκαν για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.
 
Σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του 23χρονου ένα σακουλάκι που περιείχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη βάρους 0,2 γραμμαρίων.
 
Ακολούθως διενεργήθηκε έρευνα στις οικίες των δύο ανδρών, ύστερα από γραπτή τους συγκατάθεση και στο σπίτι του 26χρονου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε παράνομο.
 
Ωστόσο, στο σπίτι του 23χρονου εντοπίστηκαν δύο σακουλάκια που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίου και 0,3 γραμμάρια, ένα σακουλάκι που περιείχε ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους 0,5 γραμμαρίου και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.
 
Ο 23χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Την υπόθεση διερευνά το κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ.
 
Πηγή: KYΠΕ