Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΙΕΡΟΚΗΠΙΩΤΗΣ: "Ονειρική" η παραλία του Βένους...!



Μπορεί να έχει μόλις ένα μήνα από τον καιρό που έχουν ολοκληρωθεί τα έργα για οχύρωση της παραλίας του Βένους, όμως φαίνεται ξεκάθαρα ότι η αλλαγή είναι ομολογουμένως εκπληκτική προς το καλύτερο.
Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών της Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τονίζει χαρακτηριστικά: "Με την ολοκλήρωση των εργασιών στην παραλία του Βένους, ένα έργο που στοίχισε κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ με τη δημιουργία δυο κυμματοθραυστών , ενός οριζόντιου και ενός κάθετου, βλέποντας από κοντά την παραλία εκτιμώ ότι άξιζαν και με το παραπάνω τα χρήματα που δαπανήθηκαν...! Ειδικά την μέρα που επισκέφθηκα την συγκεκριμένη παραλία παρά το γεγονός ότι αλλού η θάλασσα ήταν τρικυμιώδης εκεί η θάλασσα ήταν γαλήνια! Είναι όντως εκπληκτικό τα αποτέλεσμα και πλέον η παραλία του Βένους παίρνει άλλη οντότητα  και από παραλία των πνιγμών μπορεί κάλλιστα να γίνει σε παραλία...ονείρου!.  Ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης άσκησε όμως κριτική και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάφου: " 


Τώρα το μπαλάκι είναι στο...γήπεδο του Δήμου Πάφου, που έχει ήδη καθυστερήσει αρκετά,  για να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για  να κηρυχθεί άμεσα σε παραλία λουομένων για να μπορεί να επανδρώνεται και από Ναυαγοσώστες και να έχει όλα τα ωφελήματα που έχει μια παραλία λουομένων. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι πολύ σύντομα και με την άμμο που θα αυξηθεί λόγω και των Κυμματοθραυστών μπορεί να γίνει μια πανέμορφη παραλία, η οποία να αποτελεί πλέον την προμετωπίδα για προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, αφού βρίσκεται σε μια περιοχή απείρου κάλλους και μοναδικής ομορφιάς...!".