Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Οκτώ μέρες στο κελί κατέληξαν τα δύο πρόσωπα για όσα έγιναν στον Κόλπο των Κοραλλίων


Στη σύλληψη δύο προσώπων ενός 35χρονου και μιας 23χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για την υπόθεση του σοβαρού περιστατικού με το θανάσιμο τραυματισμού 39χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό 32χρονου, αμφότεροι από την Βρετανία μετά που παρασύρθηκαν από όχημα τα ξημερώματα.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι του φόνου εκ προμελέτης και της απόπειρας φόνου.
Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα προσωποκράτησης οκτώ ημερών.
Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε πως γύρω στις 03:00 σήμερα το πρωί η Αστυνομία ενημερώθηκε για σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στον κύριο δρόμο Πέγειας – Αγίου Γεωργίου. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν αμέσως στη σκηνή την οποία απέκλεισαν.
Εκεί, όπως είπε, βρίσκονταν δύο πρόσωπα τραυματισμένα που πρόκειται για Άγγλους τουρίστες ηλικίας 39 και 32 χρόνων ενώ το όχημα το οποίο τους κτύπησε εγκατέλειψε τη σκηνή.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του 39χρονου ενώ ο 32χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.
Λίγο αργότερα όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας 35χρονος και μια 23χρονη έπεσε στην θάλασσα στο Λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου. Τα δύο πρόσωπα εγκατέλειψαν το όχημα και βγήκαν στην στεριά. Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε το εν λόγω όχημα είναι το όχημα το οποίο ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.
Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία ο 35χρονος οδήγησε σκόπιμα εναντίον των δύο προσώπων λόγω του ότι προηγουμένως του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλίων.


κυπε