Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Στην Πάφο συνεργείο του κρατικού τηλεοπτικού καναλιού Εσθονίας



Σε συνέχεια των προσπαθειών  για ανάπτυξη του τουρισμού  και διείσδυση σε νέες αγορές τις οποίες η Πάφος εξυπηρετείται αεροπορικός  η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου φιλοξένει αυτές τις μέρες συνεργείο του εθνικού τηλεοπτικού καναλιού Εσθονίας.

Το εν λόγο συνεργείο αναμένεται να παράξει σχετικό ντοκιμαντέρ το οποίο θα απευθύνεται στουςρωσόφωνουςτων Βαλτικών αλλά και άλλων χωρών όπως Γερμανίας, Ισραήλ, Σουηδίας, Φινλανδίας κ.α.
Τα γυρίσματα στην Πάφο περιλαμβάνουν πτυχές της ζωής των ρώσων που διαμένουν μόνιμα στην Πάφο καθώς και τουριστικές δραστηριότητες και εμπειρίες που προσφέρονται στην περιοχή.
Στα πλαίσια της φιλοξενίας, η Ε.Τ.Α.Π παρέχει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γνωρίσουν την τουριστική Πάφο, να επισκεφθούν σημεία ενδιαφέροντος της επαρχίας και να ενημερωθούν  εκτενέστερα στο τι έχει να προσφέρει η Πάφος ως ολόχρονος τουριστικός προορισμός.

Κύριος  σκοπός της φιλοξενίας αυτής είναι να γνωστοποιηθούν ακόμη περισσότερο τα δρομολόγια από τις βαλτικές προς Πάφο και  να προωθηθεί περεταίρω η Πάφος ως ολόχρονος τουριστικός προορισμός.  

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θεωρεί ότι η αγορά των  Βαλτικών, μπορεί να εξυπηρετηθεί ολόχρονα. Αυτό βασίζεται κυρίως στην ολόχρονη αεροπορική σύνδεσης που έχει αναπτυχθεί  με την Πάφο,  την ικανοποιητική ξενοδοχειακή υποδομή και των ανταγωνιστικών πακέτων που προσφέρονται αλλά και τον ήπιο χειμώνα της Πάφου, με την παράλληλη προσφορά πλούσιων δραστηριοτήτων και εμπειριών από τον προορισμό.