Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Και τι δεν της έκανε ο πατριός της όταν η μητέρα απουσίαζε από το σπίτι

Την απόλυτη φρίκη ζούσε επί 5 χρόνια ανήλικη η οποία έγινε έρμαιο των σεξουαλικών ορέξεων του πατριού της, από την τρυφερή ηλικία των 10 μέχρι τα 15 της.

Η ίδια βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει τα όσα φρικτά έζησε πλάι του, όταν ενηλικιώθηκε και ήταν πλέον οριστικά μακριά από τον κατηγορούμενο. Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλακή χθες, από το Κακουργιοδικείο.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης και η δημοσιογράφος Σόφη Ορφανίδου, η απόφαση του Κακουργιοδικείου δεν ήταν ομόφωνη αλλά λήφθηκε κατά πλειοψηφία. Στα όσα αναφέρονται στην απόφαση, γίνεται αντιληπτό ότι η υπόθεση συγκλόνισε το Δικαστήριο το οποίο ανέφερε ότι «όση υπόσταση κι αν επιχειρήσουμε να αποδώσουμε στις λέξεις, δεν μπορούν να αποδώσουν την πραγματική διάσταση των όσων έζησε και ένιωσε στα χέρια του κατηγορούμενου για 5 χρόνια το ανήλικο θύμα. Είναι αδύνατο να πιστεύουμε για τρίτο αμέτοχο παρατηρητή να αισθανθεί το τι περνούσε η ανήλικη, παγιδευμένη για χρόνια σε ένα σπίτι, γνωρίζοντας πως όποτε έλειπε η μητέρα της ήταν έρμαιο των σεξουαλικών επιθυμιών του κατηγορούμενου».
Όλα άρχισαν όταν το παιδί ήταν 10 και ο κατηγορούμενος άρχισε να παρενοχλεί με αγγίγματα το παιδί και ακολούθως όταν έγινε 14 την εξανάγκαζε σε πεοθηλασμούς στην τουαλέτα.
Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το θύμα βρήκε το θάρρος και μίλησε αφού η μητέρα της έλαβε διαζύγιο από τον κατηγορούμενο ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι ο κατηγορούμενος, σε κανένα σημείο της διαδικασίας δεν έδειξε μεταμέλεια για τις «κατάπτυστες πράξεις του».