Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Με "Magic Juice" μας παρασύρει στο ρυθμό του ο Andre Chris



Ανεβάζει ρυθμούς ο Andre Chris με το νέο εκρηκτικό του single "Magic Juice" και από το πρώτο κιόλας λεπτό μας προκαλεί… να ανεβάσουμε την ένταση και να αφεθούμε στην ακατανίκητη μουσική του.


Το απλά απολαυστικό "Magic Juice" με το δυνατό τέμπο που συνδυάζει με τρόπο μαγικό στοιχεία funk και soul αλλά και σύγχρονου pop, κατάφερε από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του να ξεπεράσει τις 200.000 προβολές στο youtube.

Το "Magic Juice" συνυπογράφουν ο Andre Chris και ο παραγωγός Κυριάκος Ηροδότου “INFO”- Lost Atlantis Studios, ενώ το mastering του τραγουδιού ανέλαβε ο Dave Kutch που υπογράφει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Luis Fonsi (Despacito), ο Charlie Puth, η Alicia Keys, ο Justin Timberlake και ο JAY-Z.

Το concept του εμπνευσμένου video clip μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο μερικές δεκαετίες, σε μια φωτεινή ατμόσφαιρα με αισθητική από την εποχή των ‘80s. Ο Andre Chris ο οποίος στο video ταυτίζεται με τον ήρωα της αμερικανικής κωμικής ταινίας των ‘80s: “Ferris Bueller’s Day Off”, εμφανίζεται με μια ξέγνοιαστη και ταυτόχρονα επαναστατική διάθεση απόδρασης, καθώς πιστεύει πως η ζωή κινείται τόσο γρήγορα που αν δεν σταματάς πού και πού για να κοιτάξεις γύρω σου, μπορεί και να τη χάσεις!

Πάρτε μια γεύση… είναι μαγική!

Download & Stream "Magic Juice": http://tiny.cc/magicjuice

Follow Andre Chris: