Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

Η Γεωργία από την Πάφο στηρίζει τον ΧαράλαμποTην ευαισθητοποίηση της προς τον συνάνθρωπο επιδεικνύει για ακόμη μια φορά η συμπολίτισσας μας Γεωργία Γαβριηλίδου η οποία θα τρέξει με το τροχοκάθισμα της πλαισιώνοντας τον ποδηλάτη Πέτρο Στυλιανού Ππόλο από το Δημαρχείο Πάφου ως την Κάτω Πάφο το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου του 2018 και την 1η Ιουλίου του 2018 στις 09:30 π.μ. έως το βράδυ.


Η Γεωργία καλεί τον κόσμο σε κινητοποίηση και ζητά να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες αφού η δράση της στόχο έχει – όπως αναφέρει- την στήριξη του νεαρού συμπολίτη μας Χαράλαμπο Λεαντζή, μαθητή της Γ Λυκείου, στο Λύκειο Γιαννάκη Ταλιώτη ο οποίος χρειάζεται να μεταβεί για θεραπεία στο εξωτερικό μετά από ατύχημα που είχε με την μοτοσικλέτα του.

“Θα τρέξω με το χέρι στην καρδιά για ένα σκοπό” αναφέρει η Γεωργία, και κάλεσε όλον τον κόσμο, στρατιώτες, μόνιμα στελέχη της Εθνικής Φρουράς, άτομα με αναπηρίες και πολίτες μικρούς και μεγάλους να συμβάλουν στην συγκέντρωση χρημάτων προς ενίσχυση της προσπάθειας για θεραπεία του Χαράλαμπου.

Σημειώνεται πως ο Πέτρος Στυλιανού Ππόλος μετέχει σε εθελοντική ποδηλασία επίσης για τη στήριξη του Χαράλαμπου .


κυπε