Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ANELLI HOTEL στη Σκόπελο



Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ σας προτείνει για τις διακοπές σας είναι καταπληκτικό ξενοδοχείο στη χώρα της Σκοπέλου. Ένα οικογενειακό ξενοδοχείο για ήρεμες και χαλαρές διακοπές στο καταπράσινο νησί των Βορείων Σποράδων
Σ’ ένα ήρεμο και οικογενειακό περιβάλλον, στη Χώρα  της Σκοπέλου  δημιουργήσαμε ένα μικρό ξενοδοχείο  σε παραδοσιακό νησιώτικο ύφος  με αυθεντικά ξύλινα έπιπλα και  χρώματα γήινα για να ηρεμούν και να χαλαρώνουν το μυαλό και το σώμα αλλά συγχρόνως να προκαλούν τις αισθήσεις.




Σκοπός μας είναι να σας ταξιδέψουμε σε μια μοναδική εμπειρία διακοπών με στυλ και αφού απολαύσετε τις καταπληκτικές παραλίες και τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας μας να σας οδηγήσουμε στα σοκάκια της Χώρας  με τα νεοκλασικά κτήρια και την πανδαισία χρωμάτων αλλά και τις μυρωδιές από τα γιασεμιά της.



Το Amelli  family hotel βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της  χώρας σε απόσταση διακοσίων μέτρων από το λιμάνι της Σκοπέλου και της εκπληκτικής παραλίας «Άμμος» αλλά και σε απόσταση  εκατό μέτρων από την αγορά παραδοσιακών προϊόντων, από διάφορες ταβέρνες, εστιατόρια, καφέ bar, super market κλπ.



 Παράλληλα με το οικογενειακό περιβάλλον και την Ελληνική ιδιαίτερη νησιωτική ατμόσφαιρα θα βρείτε ένα φιλικό, ευγενικό και φιλόξενο προσωπικό, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει αλλά και να σας δώσει πληροφορίες για την καλύτερη διαμονή σας στη Σκόπελο.

 Έλλη και Αντώνης Ακριβόπουλος

Περισσότερα ΕΔΩ!!!