Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Νεκρό 5χρονο παιδάκι στην άσφαλτο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, με θύμα ένα 5χρονο παιδάκι. Την ίδια ώρα, η μητέρα του και το 4χρονο αδερφάκι του δίνουν μάχη για τη ζωή.
Κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται λόγω του δυστυχήματος, στον αυτοκινητόδρομο Αμμοχώστου - Λάρνακας. Λόγω του τροχαίου ο αυτοκινητόδρομος Αμμοχώστου - Λάρνακας, στο ύψος του Αβδελερού είχε κλείσει. Δόθηκε πριν από λίγο ξανά στην κυκλοφορία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διπλοκάμπινο όχημα συγκρούστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με ένα άλλο σαλούν αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί. Σε αυτό επέβαινε ζεύγος με τα 3 ανήλικα παιδιά του.
Στη σκηνή έφτασαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρα. Δυστυχώς, το ένα από τα αδελφάκια, ηλικίας 5 ετών, έχασε τη ζωή του, την ίδια ώρα που το 4χρονο αδερφάκι του και η μητέρα του, δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.
Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται επίσης, ο πατέρας-οδηγός του οχήματος και το μεγάλο αδερφάκι της οικογένειας, με την κατάστασή τους να είναι εκτός κινδύνου.

Το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αμμοχώστου – Λάρνακας, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, παρά το Αβδελλερό, παραμένει προσωρινά κλειστό.
Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Λάρνακα, Λευκωσία, Λεμεσό, καλούνται όπως εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς Ορόκλινη και να κατευθύνονται στον παλαιό δρόμο Αμμοχώστου (Δεκέλειας) – Λάρνακας.
Επίσης κλειστή προσωρινά λόγω της τροχαίας σύγκρουσης είναι και η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Λειβαδιών. Καλούνται οι οδηγοί όπως κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο Αμμοχώστου (Δεκέλειας) – Λάρνακας.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης και στην ευρύτερη περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.