Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Νέα υπόθεση ηλεκτρονικού τζόγου


Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού και του Αρχηγείου Αστυνομίας, διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα σε υποστατικό στη Λεμεσό, βάσει δικαστικού εντάλματος. 


Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο υποστατικό, εντοπίστηκαν 12 ηλεκτρονικοί υπολογιστές που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου. Υπεύθυνη του υποστατικού ήταν 31χρονη ενώ εντοπίστηκαν τρία πρόσωπα ως θαμώνες. 

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια, 12 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, χρηματικό ποσό, διάφορες σημειώσεις καθώς και ένας καταγραφέας με δύο κάμερες παρακολούθησης, οι οποίες κατέγραφαν σε δημόσιο χώρο. 

Έξω από το υποστατικό βρίσκονταν τρία πρόσωπα ηλικίας 47, 41 και 39 χρόνων, τα οποία φέρονται να εκτελούσαν χρέη φρουρού ασφαλείας χωρίς να είναι κάτοχοι της σχετικής άδειας και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία του 35χρονου ιδιοκτήτη του υποστατικού, όπου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής καθώς και 23 επιταγές για διάφορα ποσά. 

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου και του ιδιοκτήτη του υποστατικού, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.