Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Δείτε που οφείλεται ο θάνατος του 39χρονου Βρετανού στην Πάφο


Σε πολυτραυματισμό από τροχοφόρο όχημα οφείλεται ο θάνατος του 39χρονου Robert James Birch που κτυπήθηκε θανάσιμα από όχημα που οδηγούσε 35χρονος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε σήμερα η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απόπειρας φόνου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης – οδηγός του οχήματος 35 ετών από την Γεωργία προσεβλήθη όταν δύο Βρετανοί τουρίστες ο 39χρονος και ένας 32χρονος, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου επιχείρησαν να υπερασπιστούν την 23χρονη κοπέλα του, αφού αυτός την χτυπούσε και την εξύβρισε σε νυχτερινό κέντρο αναψυχής στην περιοχή Κόλπου των Κοραλίων.
Ο 35χρονος μετά την αναχώρηση των δύο Βρετανών από το κέντρο τους ακολούθησε, παρασύροντας τους με το όχημα του σκόπιμα, ενώ αυτοί περπατούσαν, όπως διαφάνηκε από τις έρευνες των ανακριτικών αρχών.
Στο όχημα επέβαινε η 23χρονη Ελλαδίτισσα φίλη του 35χρονου.
Μετά το θάνατο του 39χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό του 32χρονου φίλου του, το ζευγάρι μετέβη στο Λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας και μπήκε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα.
Μετά τη σύλληψή τους ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους στο επεισόδιο, προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς.
Ο 32χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις με τη λήψη καταθέσεων, με στόχο την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.


κυπε