Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Δείτε το σκηνικό του καιρού σήμερα στην Κύπρο


Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Το απόγευμα θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά στα νότια και τα νοτιοδυτικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Τις αυγινές, κυρίως, ώρες δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο θα παρατηρούνται, κατά διαστήματα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ