Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Γυμνή φωτογράφηση της Πολωνής τενίστριας Agnieszka Radwanska

Είναι νέα, είναι ταλαντούχα και αφόρητα... σέξι! Ο λόγος για την Πολωνή Agnieszka Radwanska, η οποία «αφορίστηκε» από το καθολικό κίνημα νεολαίας της χώρας της, καθώς έκανε γυμνή φωτογράφηση για το αθλητικό περιοδικό ESPN. Δεν πρόκειται για μια τυχαία αθλήτρια καθώς είναι το νούμερο τέσσερα στην παγκόσμια κατάταξη!


Ολόγυμνη, κρατώντας δύο μπαλάκια του τένις, καθισμένη σε μια πλαστική καρέκλα μπροστά σε μια πισίνα, γελούσε στο φακό, δίχως να γνωρίζει τον χαμό που θα επακολουθούσε...

Η φωτογράφηση έγινε για το αφιέρωμα του γνωστού περιοδικού ESPN, με τίτλο «Body Issue».

Η 24χρονη τενίστρια αποβλήθηκε τελικά από την πολωνική θρησκευτική οργάνωση για Καθολικούς νεαρής ηλικίας, «Krucjata Mlodych», καθώς επέδειξε «αμαρτωλή συμπεριφορά», σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργάνωσης.

Η Radwanska είναι σούπερσταρ στην Πολωνία και με την αποκαλυπτική της φωτογράφιση ξέσπασε σάλος, καθώς πρόκειται για μια βαθιά θρησκευόμενη χώρα, όπου το 90% περίπου των κατοίκων της δηλώνουν πως είναι καθολικοί.
Στη συνέντευξή της στο περιοδικό είπε πως νιώθει τυχερή, καθώς μπορεί να μείνει σε φόρμα χωρίς να «λιώνει» στο γυμναστήριο. Επίσης είπε πως της αρέσει να κάνει 300 κοιλιακούς μέχρι να νιώσει το στομάχι της σκληρό σαν πέτρα, αλλά παραδέχθηκε την «αδυναμία» στα έτοιμα φαγητά, λέγοντας πως το αγαπημένο της γεύμα είναι ένα cheeseburger από τα McDonald's. 

 

 



πηγη




Δεν υπάρχουν σχόλια: