Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Οκτώ μέρες Βούλγαρος στο κελί για διαρρήξεις και κλοπές στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον του 19χρονου από την Βουλγαρία που είχε συλληφθεί  για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Η υποστήριξη του νεαρού αιτήθηκε ιατρική περίθαλψη από το δικαστήριο και το αίτημα έγινε δεκτό.


Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών  και ύστερα από ιατρική εξέταση κρίθηκε αναγκαία η κράτησή του.  Η δικαστική διαδικασία συνεχίστηκε εντός του Νοσοκομείου και διατάχθηκε η κράτηση του νεαρού για οκτώ μέρες.
Η Αστυνομία είχε εντοπίσει στην κατοχή του 19χρονου, ύστερα από παρακολούθηση 4 κλοπιμαίες πιστωτικές κάρτες που ανήκουν σε διαφορετικά πρόσωπα, το χρηματικό  ποσό των 580 ευρώ, αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών , ένα ομοίωμα στρατιωτικού τυφεκίου και δύο χρυσά μανικετόκουμπα.

Ανακρινόμενος ο 19χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα, ενώ από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαπίστωσε πως όλα τα ανευρεθέντα στην οικία του 19χρονου αποτελούν προϊόντα τριών διαρρήξεων και κλοπών που καταγγέλθηκαν το Σάββατο στην Αστυνομική διεύθυνση Πάφου.
Ο 19χρονος αναγνωρίστηκε επίσης  από την Αστυνομία ως ένα από τα δύο πρόσωπα που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να κάνει χρήση κλοπιμαίας πιστωτικής κάρτας και να αποκομίζει το ποσό των 100 ευρώ, υπόθεση που εξετάζει η Αστυνομία Πάφου  από τις 15 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: