Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Βρετανός οδηγούσε επικίνδυνα και μαθυσμένος μοτοσικλέτα στην Κάτω Πάφο

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η αστυνομία για επίθεση εναντίον αστυνομικού, δημόσια εξύβριση, πρόκληση ανησυχίας και άσεμνη πράξη, καθώς και για αλόγιστη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Πρόκειται για μια γυναίκα από την Βουλγαρία και ένα 60χρονο Βρετανό.



Συγκεκριμένα, στις 2:30 τα ξημερώματα, μέλη της Τροχαίας Πάφου έκαναν σήμα στην οδό Αγίου Αντωνίου σε οδηγό μοτοσικλέτας να σταματήσει. Αυτός παρέλειψε να το πράξει, σύμφωνα με την αστυνομία, οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα στις οδούς Ικάρου και Διαγόρου όπου υπήρχαν πολλοί πεζοί τουρίστες ντόπιοι και ξένοι.
Τα μέλη της τροχαίας ανέκοψαν τον οδηγό της μοτοσικλέτας επί της οδού Διαγόρου, όπου ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν την ταυτότητα του ότι πρόκειται Βρετανό 60 ετών μόνιμο κάτοικο Κύπρου. Στον 60χρονο έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 54 mg αντί 22mg που είναι το επιτρεπτό όριο.
Ο 60χρονος συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση. Συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα ήταν γυναίκα από την Βουλγαρία, η οποία φέρεται να εξύβριζε και να προέβη σε χειρονομίες εναντίον των αστυνομικών. Συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: