Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Έρχονται βροχές στην Κύπρο

Βροχές μες το κατακαλόκαιρο μας επιφυλάσσει ο καιρός. Οι βροχές που έπεσαν την εβδομάδα που μας πέρασε σε ορισμένες περιοχές του νησιού, φαίνεται πως δεν ήταν οι τελευταίες του φετινού καλοκαιριού.


Να χαλάσει τις διακοπές ορισμένων φαίνεται πως βάλθηκε ο καιρός.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός μας επιφυλάσσει βροχές για αύριο και μεθαύριο σε αρκετές περιοχές της Κύπρου. Αναμένεται και μικρή υποχώρηση του υδράργυρου. Από την Πέμπτη, ωστόσο, αναμένεται αίθριος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας.
  
Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόβλεψη σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα βόρεια και νότια παράλια, στους 31 στα δυτικά παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
  
Αύριο και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά και το εσωτερικό ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6005&catid=9#sthash.ufnNnt5m.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: