Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Μαροκινός άρπαξε την κόρη του και εξαφανίστηκε από την Πάφο

Νέα υπόθεση αρπαγής παιδιού από πρόσωπο που ασκεί  κοινή κηδεμονία εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου. Λιθουανή 34 ετών , μόνιμη κάτοικος Κισσόνεργας, η οποία είναι παντρεμένη με 45χρονο από το Μαρόκο, κατήγγειλε χθες στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας ότι στις 18 /7/2013 ο σύζυγος της έφυγε από το σπίτι τους μαζί με την ανήλικη θυγατέρα τους ηλικίας μόλις 2,5 ετών , αναφέροντας της, ότι θα πήγαινε την κόρη τους σε γενέθλια και μετά για βαρκάδα και έκτοτε δεν επέστρεψε σπίτι τους.


Σύμφωνα με την παραπονούμενη, ο σύζυγος της,  της τηλεφώνησε από αριθμό εξωτερικού, και της ανέφερε ότι βρίσκεται στο Μαρόκο μαζί με την κόρη τους , απειλώντας την παράλληλα πως αν ανέφερε οτιδήποτε στην αστυνομία δεν θα την ξαναέβλεπε.

Από εξετάσεις που διενήργησε ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας σε συνεργασία με την ΥΑΜ διαπιστώθηκε ότι ο Μαροκινός αναχώρησε από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό το Κάιρο την ημέρα που πήρε την 2,5 ετών κόρη τους από το σπίτι. Εναντίον του 45χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: