Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Kύπρια παρουσιάστρια έκανε έρωτα στην μέση του δρόμου με θεατές τους γείτονες!!!

Μπορεί να μην είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας όμως, φυσιογνωμικά στη Κύπρο τουλάχιστον την γνωρίζουν. Και αυτό που είδαν.... οι γείτονες ήταν πέρα για πέρα αληθινό και πολύ hotttt.





Σύμφωνα με πληροφορίες κύπρια παρουσιάστρια,νεαρής ηλικίας, τις τελευταίες μέρες μετέτρεψε το επόμενο στενό του σπιτιού της, σε.... τεράστιο κρεβάτι κάνοντας έρωτα μέσα σε πολυτελή αυτοκίνητο μεγάλου ευκατάστατου κυρίου αγνώστων προελεύσεων. 
Η προκλητική παρουσίαστρια που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει τροφή για σκάνδαλα, φαίνεται πως αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα με τον καινούργιο έρωτα που βρήκε και δεν της επιτρέπουν να τον περνάει καν από το κατώφλι του σπιτιού της. 



Ετσι, σύμφωνα με τα όσα είδαν γείτονες σε αριστοκρατική περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, δίνουν ραντεβού, δύο στενά πιο πέρα από το σπίτι της, αφήνει σε σκοτινό σημείο το αυτοκίνητο της και μπαίνει στην λευκή Μερσεντές του, ευκατάστατου κυρίου φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Χθες βράδυ, λίγο μετά της τρεις τα ξημερώματα αφού επέστρεψαν στο συγκεκριμένο σημείο, σταμάτησαν κι άρχισαν να ερωτοτροπούν αψηφώντας τα γουρλωτά μάτια των γειτόνων που στήθηκαν στα παράθυρα των σπιτιών τους. Το θέαμα, καυτό όσο και ο έρωτας τους ενώ πληροφορίες θέλουν τον ευκατάστατο κύριο να είναι παντρεμένος και δυνατό όνομα της Κύπρου και είναι δύσκολο να βρουν ερωτικό καταφύγιο με σκοπό να απολαύσουν τον παράνομο έρωτα τους. Την επόμενη φορά καλούμε τους γείτονες να τραβήξουν δυο τρεις φωτογραφίες. Αλλωστε, βρίσκονται σε δημόσιο χώρο και έτσι όλα... επιτρέπονται !!! 


ShowTime-cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: