Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Υπόθεση απαγωγής 18μηνου αγοριού διερευνά η αστυνομία στη Λεμεσό


Αναστάτωση επικρατεί στην κοινή γνώμη, από την απαγωγή του 18μήνου Σταύρου Στυλλή, ο οποίος το πρωί εξαφανίστηκε, από το σπίτι των παππούδων του στην Λεμεσό, την ώρα που είχε βγει στην βεράντα.


Η μητέρα του μικρού Σταύρου, που είναι δασκάλα στο επάγγελμα, είχε αφήσει τον μικρό μαζί με την αδελφή του, όπως κάθε μέρα, στους παππούδες τους, για να μπορέσει να πάει στη δουλειά της.

Λίγο πριν αναχωρήσει, άρχισε να αλλάζει την πάνα του παιδιού της, η ώρα όμως προχωρούσε γρήγορα και η ίδια έπρεπε να μεταβεί στην εργασία της, έτσι άφησε την γιαγιά του Σταύρου να τελειώσει το άλλαγμα του μικρού.

Τελειώνοντας η γιαγιά, πήγε να αλλάξει και την μικρή του αδελφή, ενώ ο Σταύρος, σηκώθηκε και βγήκε για λίγο έξω στη βεράντα.
Από εκείνη τη στιγμή το 18μήνο νήπιο, εξαφανίστηκε.

Τα κάγκελα στην βεράντα ήταν κλειστά και δεμένα με σπάγκο, ενώ υπήρχε και δεύτερη κλειδωμένη περίφραξη, έξω από το σπίτι.

Στις έρευνες συμμετέχουν 10 συνολικά ομάδες ασφαλείας, μαζί τους και άντρες των βρετανικών βάσεων, αλλά και ομάδες πολιτών.

Νωρίτερα
Ευρείας κλίμακα επιχείρηση για εντοπισμό αγοριού, ενάμιση ετών, το οποίο  εξαφανίστηκε από την οικία του παππού και της γιαγιάς του το πρωί, πραγματοποιεί η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην Λεμεσό.  
Πρόκειται για τον Σταύρο Στυλλή, ο οποίος είναι γιος ταγματάρχη που υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, το παιδί βρισκόταν στην βεράντα του σπιτιού του παππού και της γιαγιάς του όταν κάτω από συνθήκες που διερευνούνται εξαφανίστηκε.
Η Αστυνομία διερευνά μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία αυτοκίνητο ενοικιάσεως εγκατέλειψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα την περιοχή.

Στις έρευνες εντοπισμού συνδράμουν ανιχνευτικά σκυλιά της Αστυνομίας, υπάλληλοι του Δήμου Ύψωνα και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: