Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

200 μέλη της αστυνομίας στην Πάφο είναι επί ποδός για τις εκλογές


Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται όλα τα τμήματα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου από τις 5.30 το πρωί. Επί ποδός βρίσκονται 200 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας των Προεδρικών εκλογών της 17ης Φεβρουαρίου στην Επαρχία Πάφου.


Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως τα μέλη της δύναμης βρίσκονται ήδη στα 132 εκλογικά κέντρα της Επαρχίας Πάφου τόσο στα 44 εκλογικά κέντρα που βρίσκονται στους 4 Δήμους της Επαρχίας όσο και στα 88 που βρίσκονται στις κοινότητες.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου λειτουργεί αίθουσα επιχειρήσεων, η οποία θα επιλαμβάνεται οποιουδήποτε περιστατικού, θα δίνει άμεσες οδηγίες και θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με το Κέντρο Κρίσεως του Αρχηγείου Αστυνομίας.
Τα μέλη της δύναμης, πρόσθεσε ο κ. Τσαπής, θα βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση, ενώ οι περιπολίες θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας σε διάφορα σημεία της πόλης και επαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: