Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Τι κρύβεται πίσω από τα ... 600 δις!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑΣ!


Αυτόπτες μάρτυρες της δίκης παρωδία στην Αθήνα 28 Ιουνίου 2012 εξιστορούν και αποκαλύπτουν τι σόι «δίκη» έγινε με προεξοφλημένο αποτέλεσμα υπέρ Σώρρα


Το βίντεο των αποκαλύψεων ΄Ολγας και ΤάνιαςΓεριτσίδου αναμεταδόθηκε από το τηλεοπτικό ελληνικό σταθμό Φλώριδας, εκπομπή ΄Αγγελου Αγγελάτου,  www.wpso.com την Τρίτη απόγευμα (ώραΦλώριδας) 9 Ιουλίου 2013 και χθες βράδυ συζητήθηκαν οι αποκαλύψεις με περαιτέρω εξηγήσεις και πληροφορίες από τον ερευνητή και αναλυτή του σταθμού συμπατριώτη μας Γιώργο Γιαλτουρίδη και τον ΄Αγγελο ΑγγελάτοO Γ.Γιαλτουρίδης  είναι ένας από την ομάδα που ερευνά επισταμένα στηΒοστώνη το φαινόμενο Σώρρα και λοιπών και αποκαλύπτει.  Σήμερα ο σταθμός κυκλοφόρησε το χθεσινό βίντεο, και στο facebook, με την πιο κάτω εισαγωγή.
΄Οσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε την αλήθεια επιτέλους για τα περιβόητα 600 δις που θα ...σώσουν την Ελλάδα και άλλα 50 δις την Κύπρο, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ενημερωθείτε.  Ένα βίντεο της χθεσινής εκπομπής και ένα βίντεο από τις αποκαλύψεις των δύο αυτόπτων μαρτύρων στην «δίκη».
Στο τέλος παραθέτω και το συνοδευτικό, σημασίας σχόλιο του αγαπητού Διονύση από την Ιταλία, ο οποίος χθες βράδυ κυκλοφόρησε ηλεκτρονικά και εκείνος το βίντεο με τις αποκαλύψεις ΄Ολγας και Τάνιας Γεριτσίδου για ευρύτερη ενημέρωση.  Μετά τα νεότερα θα επανέλθω για το θέμα γιατί μας ενδιαφέρει άμεσα.

Φανούλα Αργυρού – Λονδίνο.


 Το χθεσινό πρόγραμμα από τον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό Φλώριδας εδώ:



Ο Άρτεμης Σώρρας, Λαμπράκης Μανώλης και η Παρέα του Φυλακή μέχρι 80 χρόνια
Μάθατε γιατί;  Όλα ανοιχτά χαρτιά και τα ψεύτικα ομόλογα τουΣώρρα, απόδειξης αυτά που Ο Σώρρας και Λαμπράκης αποφεύγουν να παρουσιάσουν, μόνο σ΄ ανθρώπους κατωτέρας μόρφωσης και ελαφρόμυαλους που τους ακολουθούν και πιστεύουν. Δείτε παρακάτω την εκπομπή τουΆγγελου Αγγελάτου Ελεύθερη Γνώμη σήμερα ο ειδικός στα δικαστήρια των ΗΠΑ Γ. Γιαλτουριδης εξηγεί πολλά. Μαζί Όλγα και  Τάνια Γεριτσίδου 
Ιούλιος 9 2013 Φωνή Των Ελλήνων http://www.wpso.com/files-videos/soras-july-9-2013.htm





Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑΣ!




Επιτέλους, δυο ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΟΛΜΟΥΝ να μιλήσουν και να αποκαλύψουν το.... "φαινόμενο" Σώρρας!
Η Όλγα και η Τάνια Γεριτσίδου.
Το βίντεο είναι φωτιά και αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τα... 600 δις...




Ας ξυπνήσουν οι ... φανατικοί υπερασπιστές του και ας αφυπνιστούν όσοι εξακολουθούν να ασχολούνται με αυτόν τον... κύριο.
Στο τέλος της ανάρτησης η απάντηση της ΌλγαςΓεριτσίδου, σε φαν του Σώρρας... 

Πόπη Σουφλή
....


Απάντηση Ο.Γ.Γεριτσίδου προς κ. Τσάπο

 Η απάντηση μου στην απειλή του κ. Τσάπου που φοβάται μην αποκαλύψω τίποτε βλαπτικό για τον Α. Σώρρα και την οργάνωση του END επειδή έβγαλα δελτίο τύπου ότι θα αποκαλύψω τί παρακολούθησα και διαπίστωσα κατά την δίκη τους.

"Αγαπητέ κ. Τσάπο,

Μάλλον δεν διαβάσατε σωστά ότι η εκτίμηση ότι το θέμα Σώρρα διχάζει τον Ελληνικό Λαό είναι ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ. 

Εξ άλλου, μία καταδίκη ή αθώωση σε μία δίκη που σαφώς ήταν εκτός θέματος ουσίας δεν είχε ούτε έχει σημασία αφού εκπονείται από δικαστήρια που συνεχώς και καταιγιστικά βγάζουν αποφάσεις είτε παράνομες είτε αντισυνταγματικές είτε επιπόλαιες/άστοχες/νομικά αβάσιμες ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΕΘΗΣΑΝ, ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. 

Τέλος, θα προσπεράσω την επίθεση που μου κάνετε και μάλιστα σε τύπο "pre-emptivestrike" (προληπτική επίθεση) φοβούμενος να μην μιλήσω. Αυτό αποτελεί φίμωση, και μία βία που δεν ταιριάζει σε άνθρωπο φιλελεύθερο που δεν φοβάται τί θα πει ένας Πολίτης που συστηματικά λέει μόνο την αλήθεια με επιχειρήματα, στοιχεία και διαφάνεια δημοσίως και φυσικά με την δυνατότητα αντίλογου κατά βούληση.

Μου κάνει εντύπωση που ήδη φοβάστε ότι θα πω πράγματα που δεν θα αρέσουν στους όποιους οπαδούς (όπως εσείς) της END ενώ εγώ δεν είπα ούτε έδωσα ακόμαπροϊδεασμό για το τί θα πώ. Απλά είπα ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό όπως και θα αποδείξω. 

Λυπάμαι που σας βλέπω να φέρεστε έτσι σε εμένα την Ελληνίδα Πολίτη που μάχεται για την Άμεση Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ελλάδα πάνω από όλα ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ και εκτός επιχειρηματικών σχημάτων και μεθοδεύσεων, λέγοντας μου μάλιστα "να κοιτάξω να είμαι από την πλευρά των νικητών" αντί να κοιτάξω να είμαι με την πλευρά του Ελληνικού Λαού στον οποίο ανήκω και με τον οποίο συμπάσχω και υποφέρω και με την πλευρά της πραγματικής Ελλάδας που χειμάζεται.

Ελπίζω να καταλάβετε ότι ο λόγος σας δεν αρμόζει σε μαχητή του Δικαίου και Έλληνα, και να μην αφήνετε στο μέλλον το συναίσθημα και τους φόβους σας να σας κατακυριεύουν. 

Όλγα Γ. Γεριτσίδου "



From: Dionysios Spiliotopoulos [mailto:dio-nysio@libero.it
Sent: 11 July 2013 00:05
To: Dionysios Spiliotopoulos
Subject: FW: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑΣ!



Φιλες και φιλοι μου,
Δεν μπορώ να πω καθολου, πως οι πρωταγωνιστες/γραφοντες των δυοαρθρων που ακολουθουν (αναφέρεται στα κείμενα εδώ -http://attikanea.blogspot.com/2013/07/blog-post_9008.html#more )
ανοικουν στις συμπαθειες μου. Ας πουμε ότι είναι μια «μη συμπαθεια»επιδερμικηΚατι που βγαινει από μεσαχωρις πολλες φορες να υπαρχει λογοςη μια καποια αιτια. Παρ όλα ταυταχωρις να θελω απολυτως να τους κανωδιαφημηση τα αναμεταδιδωδιοτι τα βιντεο τους, εχουν σημασια.
Ισως και αυτό να είναι μια φορμα εντιμοτητος.
Στην εκπομπη κάθε τοσο βγαινει ένα «Η τηλεοραση όπως θα επρεπε να είναι».Μαλλον λειπει ένα «δεν». Και ο λογος είναι πως το προγραμμα είναι τελειωςερασιτεχνικο, με συχνες διακοπες εκ μερουςτης κορης, με κινητα που χτυπανε, με ονοματα που ξεχνιουνται κλπ. Παντως πρεπει να ομολογησω πως είναι πιο «στο φυσικο» παρα τα επισημα προγραμματα, με παρουσιαστες/δημοσιογραφους που ορυονται, η είναι «μαγκιτες», η «γυριζουν» τα θεματα κατά το δοκουν (που τους υπαγορευεται). Η περιγραφη των γεγονοτων είναι απλη.
Αξιζει δε, να αφιερωσετε χρονο να την δειτε και ακουσετε. Τα πρωτα 30 λεπταειναι καποιες «εισαγωγες» αλλα μετα υπαρχει τρομερη ενημερωση για την δίκη παρωδία, πάρτυ του Καραγκιόζη όπως την χαρακτήρισαν εύστοχα, με την οποία «διευθετήθηκε» από το πολιτικού-κομματικό κατεστημενο της Αθηνας  να «αθωωθη» ο Σωρρας και ΓΙΑΤΙ. Η Ολγα και η Τανια Γεριτσιδου παρευρεθηκανκαι κατεγραψαν τα συμβαντα και πως εξελιχθη η περιβοητη «δικη». Τιετοιμαζεται κατά την γνωμη τους, πισω απο την πλατη του Ελληνισμου, τα 600 δις, ο Σωρρας που λεει οτι εκπροσωπει ως διαχειριστης μια εταιρια με ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, η οποια τον διορισε διαχειριστη κλπ!...
Οι παρουσιαστριες παρομοιαζουν την υποθεση Σωρρα με εκεινη του απατεωναΚοσκωτα, με την υποθεση Ασπιδα της δεκαετίας 1960... και διαβαζουν σχετικακι ένα κατηγορητηριο. «Υπαρχει δεδικασμενο για οτι κανει η END». Ενσυνεχεια…. Τα συμπερασματα δικα σας….. ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
Οπωσδηποτε , θα πρεπη να κυκλοφορισουν και τα πρακτικα της Δικης.
Παντωςαθωωση, δεν ηταν… ηταν μαλλον κατι το μετεωρο . Τουλαχιστον εωςοτου εμφανιστει η αποφαση μετα των πρακτικων
Διονυσος
ΥΓ Λυπαμαι αν στενοχωρησα ορισμενους φιλες και φιλους…..


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑΣ!

Επιτέλους, δυο ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΟΛΜΟΥΝ να μιλήσουν και να αποκαλύψουν το.... "φαινόμενο" Σώρρας!
Η Όλγα και η Τάνια Γεριτσίδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: