Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πετούσαν γλάστρες με φυτά κάνναβης από το παράθυρο του σπιτιού

Σε τρεις συλλήψεις, δύο ανδρών, υπαλλήλων περιπτέρου, ηλικίας 39 και 31 ετών και μιας γυναίκας 29 ετών, για υποθέσεις κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών προχώρησε αργά χθες βράδυ στη Λεμεσό η Αστυνομία.



Στο αυτοκίνητο του 39χρονου εντοπίστηκε μισό γραμμάριο κάνναβης, ενώ στην οικία όπου διέμεναν ο 31χρονος μαζί με την 29χρονη, εντοπίστηκαν αυτοσχέδιο θερμοκήπιο και γλάστρες με φυτά κάνναβης.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνα χθες βράδυ, γύρω στις 11.00, για εντοπισμό σε περίπτερο στη Λεμεσό, στην παρουσία των δύο υπαλλήλων του περιπτέρου, ηλικίας 39 και 31 ετών.

Στο περίπτερο δεν βρέθηκε οτιδήποτε και ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 39χρονου υπαλλήλου του περιπτέρου, όπου εντοπίστηκε μισό γραμμάριο κάνναβης. Ο 39χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Στη συνέχεια η Αστυνομία μετέβη στην οικία του 31χρονου για συνέχιση των ερευνών.

Ωστόσο, μόλις η συγκάτοικος του 31χρονου, ηλικίας 29 ετών, είδε τους αστυνομικούς ξεκίνησε να πετά γλάστρες από το παράθυρο του σπιτιού. Μέσα στις γλάστρες που έριξε η 29χρονη στο έδαφος, εντοπίστηκαν 11 φυτά κάνναβης, ύψους από 8 μέχρι 20 εκατοστών.

Επίσης, εντός της οικίας η Αστυνομία εντόπισε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο που χρησιμοποιείτο για την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης.
Τόσο η 29χρονη όσο και ο 31χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: