Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Δύο τροχαία ατυχήματα σε Παραλίμνι και Λεμεσό

Σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στο Παραλίμνι γύρω στις 6 χθες το απόγευμα, τραυματίστηκε σοβαρά 7χρονη αλλοδαπή.
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε την επτάχρονη, η οποία εκείνη τη στιγμή επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Η μικρή μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου κρατείται για νοσηλεία.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.



Επίσης, σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη γύρω στις 2.45 μετά το μεσημέρι χθες, στον δρόμο Αγρού – Λεμεσού, τραυματίστηκε σοβαρά 51χρονη κάτοικος Λεμεσού.
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε η 51χρονη στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρεξέκλινε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων περίπου.
Από το ατύχημα, η 51χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: