Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Η Paris Hilton με σούπερ σέξι κόκκινο μαγιό. ΦΩΤΟ

H 32χρονη αυτή τη φορά εθεάθη με ένα κόκκινο σέξι μπικίνι σε παραλία του Μαλιμπού, στην Καλιφόρνια, και έστρεψε, όπως πάντα, όλα τα βλέμματα πάνω της. Μαζί της ήταν και ο Ισπανός φίλος της River Viiperi αλλά και το αγαπημένο της τσιουάουα που χωρίς αυτό η Hilton δεν πηγαίνει πουθενά.


Αν κάτσει κανείς και μετρήσει τα μαγιό με τα οποία έχει εμφανιστεί στις παραλίες τον τελευταίο καιρό η κληρονόμος Paris Hilton μάλλον θα χάσει το μέτρημα. H 32χρονη αυτή τη φορά εθεάθη με ένα κόκκινο σέξι μπικίνι σε παραλία του Μαλιμπού, στην Καλιφόρνια, και έστρεψε, όπως πάντα, όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μαζί της ήταν και ο Ισπανός φίλος της River Viiperi αλλά και το αγαπημένο της τσιουάουα που χωρίς αυτό η Hilton δεν πηγαίνει πουθενά.


Και φυσικά επειδή προέχει η ενημέρωση των fans, η Paris φρόντισε έγκαιρα να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter το πόσο καλά περνάει στην παραλία: “Άλλη μια όμορφη μέρα στην παραλία με το μωρό μου”, ανεβάζοντας παράλληλα και μια φωτογραφία της αγκαλιά με τo τσιουάουα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: