Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο



Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση διάρρηξης οικίας στη Λεμεσό και κλοπής στρατιωτικού τυφεκίου, καθώς και 200 φυσιγγίων, 5 γεμιστήρων και μιας ξυφολόγχης.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια της οικίας μεταξύ των ωρών 8π.μ - 3μ.μ. σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και τα πιο πάνω αντικείμενα.
Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας και διενήργησαν εξετάσεις, ενώ παραλήφθηκαν τεκμήρια.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής διερευνά την υπόθεση.
 
Κλοπή μοτοσικλέτας
Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λάρνακας, ότι κλάπηκε η μοτοσικλέτα του, με αριθμούς εγγραφής ΜΑΒ250, μάρκας ΚΤΜ, χρώματος πορτοκαλί, κυβισμού 125cc, αξίας €3,000 περίπου, η οποία βρισκόταν σταθμευμένη στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Προσωποκρατήσεις
Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος και τέλεσης εικονικού γάμου.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 32χρονη, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, καθώς και για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 45χρονη, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.
          Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ