Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Όλες οι λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατου Ρουμάνου που έπεσε από την ταράτσαΜπροστά στα μάτια της αδελφής του έπεσε στο κενό, από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διαμένει, ο 44χρονος Ρουμάνος Stepan Raba, ο οποίος επιχείρησε να εισέλθει στο διαμέρισμα του από την ταράτσα, αφού είχε ξεχάσει τα κλειδιά.


Σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία, ο άτυχος οικογενειάρχης είχε επιστρέψει με τη σύζυγο και το μόλις 18 μηνών βρέφος τους στην πολυκατοικία όπου διαμένουν, στην περιοχή Αγίου Νεκταρίου, γύρω στη μια τα ξημερώματα.

 Όταν διαπίστωσε πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά εντός του διαμερίσματος, που βρίσκεται στον 3ο όροφο, ειδοποίησε την αδελφή του, η οποία όταν έφτασε στο χώρο είδε τον 44χρονο να προσπαθεί να κατέβει στο μπαλκόνι από την ταράτσα, δεμένος με καλώδιο κεραίας.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, "προσπάθησε να κατέβει στο διαμέρισμα μέσω του μπαλκονιού, με αποτέλεσμα να κοπεί το σύρμα και να πέσει στο έδαφος, όπου βρήκε ακαριαίο το θάνατο".

Ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.κυπε