Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο



Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 18χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας και μαχαιροφορίας, που διαπράχθηκε στις 22 Ιανουαρίου, 2017 στη Λεμεσό.
Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί ακόμα δύο πρόσωπα.  
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 
Εξάλλου, Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 39χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και κλοπής περιουσίας.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.
 
Στο μεταξύ, Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από χρυσοχοείο που διαπράχθηκε στις 5 Νοεμβρίου, 2016 στη Λάρνακα.
          Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.
 
Επίσης, Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.



Τέλος, Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 32χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, εμπορίας ενήλικων προσώπων, μαστροπείας, κ.λπ..
          Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων διερευνά την υπόθεση.