Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Δείτε ποιοι έσπασαν στο ξύλο γυναίκα-μέλος ναζιστικής οργάνωσης. ΒΙΝΤΕΟΚαθημερινό φαινόμενο αποτελούν, πλέον, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, οι συγκρούσεις ακροδεξιών και ακροαριστερών ομάδων.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!


Η Ισπανία δεν αποτελεί εξαίρεση, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από το εξαιρετικά βίαιο περιστατικό στη Μούρθια, όταν ένα γκρουπ τουλάχιστον 20 ακροαριστερών ανδρών και γυναικών, επιτέθηκε σε γυναίκα-μέλος ναζιστικής οργάνωσης στη μέση του δρόμου.

Τα μέλη της ακροδεξιάς ομάδας έριξαν στο έδαφος την κοπέλα, που είχε βγει από μπαρ για να καπνίσει και άρχισαν να την κλοτσούν στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ της φώναζαν: «γουρούνι, γουρούνι θα σε σκοτώσουμε». Ο λόγος της επίθεσης, σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια, ήταν μία ισπανική σημαία που είχε στο βραχιόλι της, λέγοντας πως «δεν θέλουν να φοράμε τη σημαία της χώρα μας».

Μέλος της ακροαριστερής ομάδας, ωστόσο, δήλωσε ανώνυμα πως η συγκεκριμένη γυναίκα οργανώνει ομάδες που κυνηγούν αριστερούς στην πόλη και δίνουν πληροφορίες στην αστυνομία, λέγοντας πως «είναι ναζίστρια και αυτό που της συνέβη ήταν φυσιολογικό».http://www.protothema.gr/world/article/649309/video-sok-agrio-xulo-apo-omada-akroaristeron-se-gunaika-melos-nazistikis-organosis/