Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Δείτε με ποιον τρόπο Ρουμάνα εκβίαζε τον εραστή τηςΜε προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνολικού ποσού 500 ευρώ στην κατοχή της, συνελήφθη 43χρονη Ρουμάνα η οποία κατηγορείται ότι εκβίαζε 45χρονο για να μην αποκαλύψει την ερωτική τους σχέση!


Η σύλληψη της αλλοδαπής έγινε προχθές το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και χθες προσήχθη στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου όπου και ασκήθηκε δίωξη για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για σήμερα.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, η 43χρονη κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως και προχθές εκβίαζε τον 45χρονο ημεδαπό αποσπώντας του διάφορα χρηματικά ποσά τα οποία συνολικά ανέρχονται σε 5.500 ευρώ.

Ο 45χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και προχθές το απόγευμα έχοντας στα χέρια του 500 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που είχαν προσημειωθεί από την αστυνομία, συνάντησε την 43χρονη και της τα έδωσε. Αμέσως μετά, σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στην αλλοδαπή βρήκαν επάνω της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και την συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονη αρνείται τα όσα της καταλογίζονται, ισχυρίζεται ότι ουδέποτε απείλησε ή εκβίασε τον 45χρονο να μιλήσει για την σχέση τους και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πράγματι έχει λάβει ορισμένα χρήματα από αυτόν, μέρος εκ των οποίων της τα έδωσε χωρίς να τα ζητήσει και άλλα ως δανεικά, τα οποία θα του τα επέστρεφε. Σε ό,τι αφορά τα 500 ευρώ με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, η αλλοδαπή φέρετα να είπε ότι εκείνη ζήτησε να της δώσει δανεικά μόνο 100 ευρώ και πως ο 45χρονος της εδώσε τα 500 ευρώ οπότε και την συνέλαβαν. Η αλλοδαπή αφέθηκε ελεύθερη μετά την αναβολή της δίκης.

Πηγή: www.rodiaki.gr