Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε πόσα κιλά πέθανε ο 29χρονος Σον Μίκιλεν



Πέθανε ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «My 600-lb Life» (σ.σ. Η ζωή μου στα 270 κιλά) Σον Μίκιλεν, σε ηλικία 29 ετών. Ο Μίλικεν, το βάρος του οποίου άγγιξε τα 408 κιλά πριν ζητήσει βοήθεια, πέθανε την Κυριακή σε νοσοκομείο στο Χιούστον του Τέξας.

Όπως έγραψε ο πατέρας του στο Facebook, ο 29χρονος εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα και καρδιά του σταμάτησε. «Ο γιος μου ήταν καλός άνδρας και είχε καλή καρδιά» τόνισε ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Μίλικεν, που τότε ήταν 25 ετών, είχε παραδεχτεί ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά του και αναζητούσε παρηγοριά στην τροφή όταν είχε άγχος.

Ο νεαρός έλεγε ότι πίσω από τα προβλήματά του κρυβόταν η ταραχώδης σχέση του με τον πατέρα του, ο οποίος του φώναζε όταν ήταν παιδί.
«Ήταν τρομακτικό. Οπότε έτρωγα… Και μετά αισθανόμουν καλύτερα. Εκείνη την ώρα δεν είχε σημασία τίποτα άλλο…» είχε πει τότε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή.

Η μητέρα του, Ρενέ, παραδέχτηκε ότι και εκείνη έπασχε στο παρελθόν από διατροφική διαταραχή, κάτι που πιθανώς να επηρέασε την ψυχοσύνθεση του γιου της. «Δεν μπορούσα να πάω στο σούπερ μάρκετ χωρίς να του φέρω σπίτι κάποια λιχουδιά» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.




https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/166517/pethane-enas-apo-toys-varyteroys-anthropoys-toy-kosmoy-eixe-ftasei-ta-400-kila