Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Βαγγέλης Μπελτζενίτης. Από τη Σκόπελο στην κορυφή της παγκόσμιας φωτογραφίας γάμου. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ



Δημιουργώντας εντυπωσιακές εικόνες για ζευγάρια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, ο κορυφαίος φωτογράφος γάμου, Βαγγέλης Μπελτζενίτης, μετατρέπει τις στιγμές της ζωής σε έργα τέχνης. Το πάθος του, το ταλέντο του και η αγάπη του για τη φωτογραφία είναι αναμφισβήτητα, ενώ το στυλ του αποτελεί ένα πάντρεμα φωτογραφίας μόδας και φωτορεπορταζ, δημιουργώντας συναισθηματικά φορτισμένες, ζωντανές εικόνες, με τέλεια ισορροπία μεταξύ στιγμιότυπων και πορτραίτων. 
Έχει αναπτύξει ένα προσωπικό, διαχρονικό στυλ φωτογραφίας που του επέτρεψε να διαφοροποιηθεί από την πλειοψηφία των συναδέλφων του που επέλεξαν να ακολουθήσουν και να προσαρμοστούν στις εκάστοτε τάσεις στη φωτογραφία γάμου, οι οποίες όμως μπορεί να εξασθενίσουν μέσα σε λίγα χρόνια.


Η βαθιά γνώση των κανόνων της φωτογραφίας και η τεράστια εμπειρία του κατά τη διάρκεια των 23 χρόνων που είναι επαγγελματίας φωτογράφος είναι εμφανείς στις εικόνες του και του επέτρεψαν να ανέλθει σε διεθνές επίπεδο, καθώς πέρα από την Ελλάδα έχει φωτογραφίσει γάμους σε πολλούς άλλους προορισμούς όπως το Κάπρι, η Φλωρεντία και η Βενετία στην Ιταλία, το Πουκέτ στην Ταϊλάνδη, η Καραϊβική, η Νέα Υόρκη και το Σικάγο, η Τζοντπούρ και η Χαϊντεραμπάντ στην Ινδία, το Ντουμπάι, το Ερεβάν στην Αρμενία, ο Λίβανος, το Μπαλί και η Τουρκία. Ο Βαγγέλης θεωρεί τη φωτογραφία γάμου ένα από τα πιο απαιτητικά και δύσκολα είδη της φωτογραφίας, αφού ένας καλός φωτογράφος γάμου πρέπει να κατέχει πολλά διαφορετικά είδη φωτογραφίας.

Με καταγωγή από τη Σκόπελο, μιλά στο HOLA TV για τους γάμους στη Σαντορίνη, όπου και διαμένει μόνιμα, και γενικά στην Ελλάδα. Η προβολή έγινε μέσα από  την τηλεοπτική σειρά Bodas a Destino, ένα πρόγραμμα από το Μαϊάμι σχετικά με τους γαμήλιους προορισμούς.  Ήταν μια σημαντική ευκαιρία προσέγγισης του ισπανόφωνου κοινού της Αμερικής, αλλά και περαιτέρω προβολής της Ελλάδας στην Βόρεια και Λατινική Αμερική και την ανταγωνίστρια Ισπανία.  Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!