Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Τουριστικές Διαλέξεις με τον Μιχάλη Δημοσθένους


Η εταιρεία ELPIS TOURISM & HOSPITALITY SEMINARS LTD παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία, την δεύτερη , από σειρά διαλέξεων, που προγραμμάτισε ως προετοιμασία για καλύτερα αποτελέσματα και αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών με την έναρξη της φετινής Τουριστικής χρονιάς, σε Κοινότητες και Δήμους του Νησιού μας, με θέμα «Τουριστική Συνείδηση και Επαγγελματική Εξυπηρέτηση του επισκέπτη Τουρίστα».

Την διάλεξη, παρακολούθησαν, η Αρχή της Κοινότητας Πισσούρι, επιχειρηματίες τουριστικών επιχειρήσεων και κάτοικοι της Κοινότητας, που παρουσίασε ο Μιχάλης Δημοσθένους , ειδικός στα θέματα τουρισμού και επιμόρφωσης. Η διάλεξη περιστράφηκε γύρω από τα θέματα Τουριστικής Συνείδησης, Φροντίδα φυσικού περιβάλλοντος , Αγροτουρισμού, Φιλοξενίας, Προβολής του Τουριστικού προϊόντος της Κοινότητας Πισσούρι Επαγγελματική εξυπηρέτηση και Δεξιότητες μέσα από καταρτισμένο προσωπικό εξυπηρέτησης, αύξησης πωλήσεων και Επαγγελματικές φράσεις.
Έγιναν εισηγήσεις από τον Μιχάλη Δημοσθένους για να γίνονται καινοτομικές Τουριστικές δραστηριότητες προσέλκυσης επισκεπτών και ακολούθησε συζήτηση.